11. Türkan Saylan Sanat Ödülü Sahibini Arıyor

11-turkan-saylan-sanat-odulu-sahibini-ariyor Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından Prof. Dr. Türkan Saylan adına 2011’den bu yana düzenlenen “Türkan Saylan Sanat ve Bilim Ödülleri” sanat alanında sahibini arıyor.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından Prof. Dr. Türkan Saylan adına 2011’den bu yana düzenlenen “Türkan Saylan Sanat ve Bilim Ödülleri” sanat alanında sahibini arıyor.

Yarışmaya, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, Türkçe yazılmış ve bir yayınevince 1 Ocak - 31 Aralık 2020 tarihleri arasında yayımlanmış öykü kitaplarıyla katılabilir.

Ödüle aday olacak eser sahipleri, en geç 27 Şubat 2021 tarihine kadar Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin aşağıdaki adresine, özgeçmiş ve iletişim bilgileri (adres, telefon, e-posta adresi) ile birlikte sekiz nüsha kitabı teslim etmelidir. Bu tarihten sonra teslim edilen öyküler değerlendirmeye alınmayacaktır. Ödül töreni Türkan Saylan’ın vefat yıldönümünde gerçekleştirilecektir.

Seçici kurul gerek görürse sonucun açıklanmasından önce bir finalist listesi ilan edilebilir.

ÖDÜL 5.000,00 TL’dir.

Seçici Kurul: Sezer Ateş Ayvaz, Nursel DuruelBirsen FerahlıTurhan Günay (Seçici Kurul Başkanı), Ayşe SarısayınMehmet Zaman Saçlıoğlu, Prof.Dr. Ayşe Yüksel (ÇYDD adına)
 


05.02.2021