2020-2021 Eğitim - Öğretim yılı

2020-2021-egitim-ogretim-yili Okul öncesinden lise son sınıfa kadar okullu olan sevgili öğrencilerimiz, bugün uzaktan da olsa, 2020-2021 Eğitim - Öğretim yılınız başladı. Sizlere başarılar, kolaylıklar diliyoruz.

Okul öncesinden lise son sınıfa kadar okullu olan sevgili öğrencilerimiz, bugün uzaktan da olsa, 2020-2021 Eğitim - Öğretim yılınız başladı. Sizlere başarılar, kolaylıklar diliyoruz.


Geçmiş yıllarda hiç düşünmediğiniz bir durum yaşıyoruz, okul binalarında öğretmenlerimiz ve arkadaşlarımızla buluşamıyoruz. Covid-19 virüsü bulaşmasın diye birbirimizden ayrı duruyor, ekran üzerinden buluşuyoruz. 

Yaşamın zorlukları içinde bu buluşmayı sağlayamayan öğrencilerimiz de var. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği olarak sizlerin yanında yer almak, gereksinimlerinize koşullarımız ölçüsünde destek olmak istiyoruz.
Sizler Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğisiniz. Büyük Atatürk, sizlere “Başarıya ulaşmak İçin tek bir şeye ihtiyacımız var; çalışkan olmak'” demişti. Verimli, mutlu bir öğretim yılı geçirmenizi diliyoruz. #ÇağdaşYaşamıDesteklemeDerneği #30YıldırElEle


31.08.2020