Beyoğlu Pirireis Ortaokulu Kütüphanesine Kavuştu

beyoglu-pirireis-ortaokulu-kutuphanesine-kavustu Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından Beyoğlu Pirireis Ortaokuluna armağan edilen, 1850 kitabıb yer aldığı “Essence 27” kütüphanesinin açılış töreni, Türkçe öğretmeni Cem Onurer’in konuşmasıyla başladı.

Beyoğlu Pirireis Ortaokulu Kütüphanesine Kavuştu

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından Beyoğlu Pirireis Ortaokuluna armağan edilen, 1850 kitabıb yer aldığı “Essence 27” kütüphanesinin açılış töreni, Türkçe öğretmeni Cem Onurer’in konuşmasıyla başladı. Cem Onurer, kütüphane için birçok kuruluşa başvurduğunu, yalnızca ÇYDD’den yanıt aldığını belirtti ve hem ÇYDD’ye hem de bağışçıların temsilcileri Lebriz Canpoyraz, Seçil Avunya, Sonay Sümer’e teşekkür etti.

 

 

ÇYDD Genel Başkan Yardımcısı Gülsün Kaya ve Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Satıcı’nın da birer konuşma yaptığı törene Pirireis Ortaokulu Müdürü Murat Ekinci, Taksim Ortaokulu Müdürü ibrahim Özkul, Hasköy Ortaokulu Müdürü Güngör Güreşi, Ahmet Emin Yalman İlköğretim Okulu müdürü Müslüm Çeven ile okulun öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Tören, okulun müzik öğretmeni ile hizmetlisinin gitar ve keman dinletisi ile tamamlandı.


04.04.2016