ÇYDD Mentörlük (Yönderlik) Projesi

cydd-mentorluk-yonderlik-projesi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği burslu öğrencileri ve Oracle Türkiye temsilcileri “Emekçi Kadınlar Günü” nedeniyle 15 Mart’ta bir araya geldi.

ÇYDD Kadın Bursiyerleriyle Oracle Türkiye Kadın Yöneticileri Bir Arada

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği burslu öğrencileri ve Oracle Türkiye  temsilcileri “Emekçi Kadınlar Günü” nedeniyle 15 Mart’ta bir araya geldi.

 

ÇYDD  Mentörlük (Yönderlik) Projesi kapsamında üniversite 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize yönelik gerçekleşen programda Oracle İnsan Kaynakları Direktörü Ebru Aymen, Satış Danışmanlığı Bölge Lideri Pınar Rua Aksu ve ACS Servisler Bölge Kıdemli Direktörü  Bircan Arslan  kendi kariyer hikâyeleriyle burslu öğrencilerimizin  kariyer hedeflerine ışık tuttu ve  Oracle Turkiye IK Müdürü Aylin Özçelik  “Etkin İş Arama Teknikleri” semineriyle burslu öğrencilerimize  iş arama sürecinde merak ettikleri konular hakkında bilgiler verdi.

 

ÇYDD Genel Başkan Yardımcısı Nihal Kızıl ve Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Eser Takmaz’ın da konuşma yaptığı programda Türkiye’de kadınlara yönelik yapılan ilk çalışmalar ve ÇYDD’nin kız çocuklarının eğitimi, kadınların gelişimine yönelik yürüttüğü projeler, burslar hakkında da bilgi verildi.

 

Etkinlik bitiminde öğrencilere ÇYDD tarafından kitap armağan edildi. 


23.03.2017