ÇYDD Şubeler Toplantısı

cydd-subeler-toplantisi ÇYDD üyeleri, 17-18 Aralık tarihlerinde Antalya’da yapılan Şubeler Toplantısında buluştu

ÇYDD Şubeler Toplantısı, Kayseri’deki Hain Saldırı Kınanarak Başladı

ÇYDD üyeleri, 17-18 Aralık tarihlerinde Antalya’da yapılan Şubeler Toplantısı’na Kayseri’deki acı olayı nefretle kınayarak başladı. ÇYDD Çağdaş Gençlik Merkez Birimi üyelerinden Şilan Onay’ın saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nı okumaya davetinden sonra toplantının açılış konuşmasını ÇYDD Genel Başkan Yardımcısı Nihal Kızıl yaptı.

Nihal Kızıl konuşmasında son zamanlarda tırmanan terör saldırılarının tüm toplumu derinden sarstığını, her şeye karşın ÇYDD’nin Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusundaki çalışmalarını sürdüreceğini, toplumu ileri götürmek kararlılığından vazgeçmeyeceğini söyledi.

 

Şubeler Toplantısında Genel Başkan Yardımcısı Gülsün Kaya,

son bir yıllık Genel Merkez çalışmaları; Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Gelişim Birimi Sorumlusu Dr. Gül Tekalpan da

KalDer süreciyle ilgili bilgi verdi. Şubelerin yaptığı çalışmaların sunulmasından sonra aralarında Çağdaş Gençlik Meclisi üyelerinin de olduğu katılımcılar, gruplara ayrılarak Derneğin 2017- 2018 stratejisini belirlemek için çalıştay yaptı.

Birinci günün akşamında katılımcılar, Derneğin 2009’da yitirdiği tüm insanlığa mal olmuş Genel Başkanı Türkan Saylan’ı andı. Çağdaş Gençlik Birimi Merkez yöneticilerinden Hasan Soykan’ın sunuculuğunu yaptığı klasik müzik dinletisi, Sacide Tuncer’in Türkan Saylan’ı anlattığı “Bir Kadın Tanıdım” sunumu ve Çağdaş Gençlik Merkez Birimi Kolaylaştırıcı Yardımcısı Tuğçe Serin’in Zülfü Livaneli tarafından yazılmış “Türkan Saylan Anısına” adlı şiiri okuduğu program izleyenlere duygulu anlar yaşattı.

Şubeler Toplantısında, Çağdaş Gençlik Merkez Birimi Kolaylaştırıcısı Altuğ Özşekerci de gençlik ve yönetim ilişkilerini değerlendiren ve önerilerini içeren bir konuşma yaptı.

Şubeler Toplantısı ikinci gün, çalıştay gruplarının sunumları ve Aksaray Şubesi Başkanı Dr. Hakkı Açıkkalın’ın yönettiği “serbest kürsü” konuşmaları ile tamamlandı.

 

 
 
 
 


20.12.2016