ÇYDD Utku Ersoy Etkinlik Merkezi Açıldı

cydd-utku-ersoy-etkinlik-merkezi-acildi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gaziosmanpaşa Şubesi destekçilerinizden Necdet Ersoy - Gülay Ersoy oğulları Utku Ersoy’un anısına “ÇYDD Utku Ersoy Etkinlik Merkezi” açıldı.”

ÇYDD Utku Ersoy Etkinlik Merkezi Açıldı

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gaziosmanpaşa Şubesi destekçilerinizden Necdet Ersoy - Gülay Ersoy oğulları Utku Ersoy’un anısına “ÇYDD Utku Ersoy Etkinlik Merkezi” açıldı.”

Necdet Ersoy, Gülay Ersoy, ÇYDD Genel Başkan Prof. Dr. Ayşe Yüksel, ÇYDD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, ÇYDD gönüllüleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Şube Başkanı Özge Çamcı yaptığı konuşmada; özellikle son günlerde tartışılan İstiklal Marşı’nın Arapça okunmasına tepki göstererek, ‘’Biz burada işte bu tür değerlerimize sahip çıkmak için mücadele veriyoruz’’ dedi. Çamcı, etkinlik merkezinin hizmete açılacağı güne kadar yardımlarını esirgemeyen merhum Utku Ersoy’un anne ve babası Necdet Ersoy ve Güler Ersoy’a teşekkür etti.

Genel Başkan Prof. Dr. Ayşe Yüksel de, Necdet Ersoy ve Güler Ersoy’u yanına alarak yaptığı konuşmada;  “Güler Ersoy, Necdet Ersoy evlatları Utku Ersoy’un ismini yaşatmak için ışıklar içerisinde uyusun Utku evladımızın annesi babası Çağdaş Yaşamın kapısını çaldılar. Sonra birlikte çağdaş eğitim etkinlik merkezi açmaya karar verdik.” 
ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel, özellikle okullaşma oranının yüzde yüz oranına gelmesi ve okuma yazma bilmeyen neslin kalmaması adına verdikleri mücadeleyi sürdürmeleri gerektiğini belirterek, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün devrim ve ilkelerini korumaya ant içtiklerini ifade ederek sözlerini tamamladı. ÇYDD gönüllülerinin selamlama konuşmasının ardından kurdela kesildi. 

 

Genel Başkan Prof. Yüksel, Şube Başkanı Özge Çamcı, Utku Ersoy’un anne ve babası Necdet Ersoy ve Güler Ersoy kurdelayı birlikte kesti. Genel Başkan Prof. Yüksel etkinlik merkezinin bölümlerini inceledikten sonra etkinlik merkezinin hizmete açılmasına dönük çalışmalarda bulunan isimlere plaket takdim edildi.


23.12.2019