ÇYDD’li Gençlerin Eğitim Buluşmaları Sürüyor

cyddli-genclerin-egitim-bulusmalari-suruyor Derneğimizin Mentorluk (Yönderlik) Projesi kapsamında yer alan burslu üniversite öğrencileri için besleyici eğitim uygulamaları sürüyor.

ÇYDD’li Gençlerin Eğitim Buluşmaları Sürüyor

Derneğimizin Mentorluk (Yönderlik) Projesi kapsamında yer alan burslu üniversite öğrencileri için besleyici eğitim uygulamaları sürüyor.

Oracle Türkiye tarafından iki aşamalı Excel Eğitimi, gönüllü eğitmenlerimiz tarafından Kişisel Gelişim ve İş Hayatına Giriş konularında eğitimler yapıldı.

Özel Sektör Gönüllüleri Derneği işbirliği ile 8 – 14 Mayıs Çalışan Gönüllüler Haftası kapsamında gerçekleşen Anadolu Isuzu ile olan etkinlikte, mühendislik bölümünde okuyan burslu öğrenciler fabrika gezdi, teknik bilgiler aldı ve Ar-Ge bölümlerini tanıdı.

Bilim İlaç Çalışanları ile gerçekleşen etkinlikte burslu öğrenciler ilaç ve sağlık sektörüne ilişkin kariyer fırsatları hakkında bilgi aldı. Gönüllü eğitmenler Pınar Demircan ve Buket Tunakan’ın üstlendiği Kişisel Gelişim ve İş Hayatına Giriş eğitiminde öğrencilere bire bir mülakat teknikleri uygulanarak fark yaratabilecekleri konular hakkında bilgiler verildi.

 

 


15.05.2017