Gelirler Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne

gelirler-cagdas-yasami-destekleme-dernegine Banvit’ten yılbaşı için anlamlı armağan: ‘Bizim Kalbimiz Bir’

Banvit’ten yılbaşı için anlamlı armağan:

‘Bizim Kalbimiz Bir’

Gelirler Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne

Yeni takvimin satışlarından elde edilecek gelirler bu yıl da Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bandırma Şubesi’ne aktarılarak daha çok üniversite öğrencisine burs verilmesi için kaynak sağlanmış olacak. Banvit Basketbol Kulübü, banvitburada.com ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bandırma Şubesi’nden bir takvim alarak projeye siz de gönüllü olarak destek verebilirsiniz.
Banvit Basketbol Kulübü A takımı oyuncuları ile “Kızlar Banvit’le Okula” burs programındaki kız öğrencileri buluşturan 2016 takvim çalışması “Bizim kalbimiz bir” temasını işliyor.

Ödüllü Proje

Çekilen fotoğraflarla tasarlanan takvimler geçtiğimiz yıllarda Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği’nden de ‘‘Kaynak Geliştirme’’ ödülüne değer görülmüştü. Ödüllü proje bu yıl farklı bir şekilde tasarlandı.

‘‘Bizim Kalbimiz Bir’’ ktemasının işlendiği takvimde 1.40’lık öğrenciler, 2 metrelik oyuncularla aynı kadraj içinde yer alıyor. Sanat Yönetmeni Aslı Aykaç Yüce tarafından illüstrasyon olarak tasarlanan takvimde güzel kalpler bir arada sizlerle buluşuyor. Çizimsel olarak hazırlanan takvim, ayrı gibi görünen iki dünyayı bir kare içinde buluşturuyor.

 

 

 

 

 


26.12.2015