"Her Kızımız Bir Yıldız"

her-kizimiz-bir-yildiz Mercedes-Benz işbirliği ile hayata geçirdiğimiz "Her Kızımız Bir Yıldız" projemiz tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle çevrimiçi olarak devam ediyor.

Mercedes-Benz işbirliği ile hayata geçirdiğimiz "Her Kızımız Bir Yıldız" projemiz tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle çevrimiçi olarak devam ediyor.

Meslek sahibi olmak isteyen kızlarımızı eğitim yolunda desteklemek üzere Mercedes-Benz iş birliği ile hayata geçirdiğimiz “Her Kızımız Bir Yıldız” projesi kapsamında 25 Temmuz'da başlayan ve Fen Lisesi öğrencileri için hazırlanan "Teknolojiyi Yöneten Geleceğini Yönetir" Mercedes-Benz Bilişim Teknolojileri Eğitim Programı'nda yaklaşık 70 öğrenci eğitim alıyor. Eğitimlerde kendi uygulamalarını yapabilecek konuma gelebilen Yıldız Kızlarımız, 21. yüzyıl becerilerini geliştirerek birer dijital vatandaşa dönüşürken gelecekte yönelmek istedikleri bir meslekte teknoloji ile olan bağlarını kuvvetlendiriyorlar. Mercedes-Benz eğitimini tamamlayan Yıldız Kızlarımıza kendi bünyesinde istihdam olanakları da sunuyor.

 


#ÇağdaşYaşamıDesteklemeDerneği 

#HerKızımızBirYıldız

#30YıldırElEle 


15.08.2020