Orhan Bursalı ÇYDD Avcılar Şubesi

orhan-bursali-cydd-avcilar-subesi Cumhuriyet Gazetesi yazarı Orhan Bursalı, ÇYDD Avcılar Şubesi'nin konuğu oldu

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Orhan Bursalı, ÇYDD Avcılar Şubesi'nin konuğu oldu

ÇYDD Avcılar Şubesi, üyeleri, destekçileri ve öğrencilerini düzenlediği etkinlikte buluşturdu.

Etkinliğin açılış konuşmasını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Avcılar Şubesi Başkanı Işık Kırmacıoğlu yaptı. Kırmancıoğlu, etkinliğin, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin ışığının kararlılıkla ülkeyi ve vatandaşları aydınlatmaya devam edeceğini göstermek için iptal edilmediğini, yaşanan terör olaylarına karşı bir duruş sergilediklerini dile getirerek, "Hilafeti hortlatmaya çalışanlara inat elimizdeki 'laiklik' ışığıyla yolumuzu da geleceğimizi de aydınlatmaya devam edeceğiz." dedi. 

 


Başkanı Işık Kırmacıoğlu'nun açılış konuşmasının ardından Gazeteci-Yazar Orhan Bursalı gündeme ilişkin konularda düşüncelerini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği üyesi dostları ile paylaştı.

Sözlerinde son günlerde yaşanan terör olaylarına ve bugünlere gelinmesine neden olan iktidar oyunlarına değinen Bursalı; ''Yaratılan korku toplumu ile kurulmak istenen "Başkanlık Anayasası" otoriter bir rejim, tek adamlık eğilimidir. Cumhurbaşkanı, Atatürk dönemini bitirmek ve kendi ismiyle anılacak bir dönemi başlatmak hırsı ile her şeyi yapıyor. Sürüklendiğimiz kaos ve vahşete karşın umudu çoğaltmalı ve çok çalışmalıyız.'' diyerek sözlerine devam etti.

Orhan Bursalı'nın konuşmasının ardından Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Avcılar Şubesi Başkanı Işık Kırmacıoğlu, katkılarından dolayı Hüsniye Çınar Yılmaz'a Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Avcılar Şube'si adına bir teşekkür belgesi sundu.

Etkinliğin devamında Gazeteci-Yazar Orhan Bursalı okurları için 'Çatışmanın Anatomisi' kitabını imzaladı.

 

 


21.03.2016